Uppdrag

Personporträtt, intervjuer och artiklar
Som skribent gör Anders Ström personporträtt, intervjuer och reportage för olika uppdragsgivare, bland annat med fokus på näringslivspersonligheter, investerare och entreprenörer. Tidningar som han gjort skrivjobb för är bland annat Resumé, MM Magazine, Tidningen Aktiespararen, Bergsmannen, Vin & Bar och FMI (färg, möbler och interiör. Om konst och konstnärer har han bland annat skrivit i konstmagasinet Artlover och i Södertidningen Easy South som kombinerat kultur och kommers på ett smakfullt sätt. Som frilansskribent har Anders sedan 1980-talet skrivit för bland annat PM Kompetens, Månadsjournalen, Allt om Böcker, BLT, LO-tidningen, FLT, Avisen och Metro.

Redaktionell kommunikation och copy
Anders arbetar med redaktionell kommunikation, storytelling och texter på uppdrag av företag, organisationer och kommunikationsbyråer. 

Förlagskonsultation och bokproduktion
Som förlagskonsult erbjuder Anders redaktionella tjänster såsom projektledning, textredigering och redaktörsarbete. Både när det gäller tidningar och böcker. Han samarbetar med översättare, korrekturläsare, formgivare, fotografer, illustratörer och ser till att boken blir producerad i tryckt form eller digitalt. Om det finns behov av det bidrar han också till utveckling av koncept och innehåll. Under förlagsnamnet Nike Publishing ger han också ut böcker på uppdrag.

2 reaktion på “Uppdrag

 1. Erik Wallin

  Hej Anders,
  Jag arbetar med en bok som med rätt paketering kan få global spridning inom ett väldigt aktuellt tema. Boken ger ett glocalt perspektiv på entreprenörskap.

  Boken handlar om en sex månader lång forskningsresa runt jorden. Där sex ledande aktörer inom entreprenörskap(företagsinkubatorer) studeras genom intervjuer och observationer. Boken handlar om hur projektet kom till, hur projektet genomförts och slutsatsen kring hur världens främsta organisationer arbetar med att stimulera entreprenörskap.

  Det här är ett projekt som redan är genomfört och boken är nu skriven, så gott jag kan. Men min svaga sida är att uttrycka mig i text och jag vänder mig därmed till dig. Jag undrar om du har tid och möjlighet att ta dig an uppdraget att hjälpa mig färdigställa boken?

  Vänliga hälsningar
  Erik Wallin

  Svara
  1. Anders Ström

   Hej Erik, det låter som något som jag lätt kan hjälpa till med. Mejla mig på anders[at]andersstrom.com så konfererar vi om saken. Låter spännande.

   vi hörs – många hälsningar anders

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>