ib god jul 2016

Investeringsboken – tredje tryckningen ute

Investeringsboken har blivit en långsäljare. Anders Ström vill ge inspiration till ännu fler att investera långsiktigt och regelbundet på aktiemarknaden. Den tredje tryckningen av Investeringsboken har kommit i lager och boken fortsätter att sälja i backlist, vilket är ovanligt på dagens nyhetsinriktade bokmarknad. Författaren har dessutom föreläst för aktiesparare från Halmstad till Tällberg. Det har sannerligen varit en givande resa. Alltid finns det något nytt att lära för både författaren och hans publik. 

Investeringsboken

Investeringar på börsen är det i särklass bästa sättet att bygga en egen förmögenhet. I snitt har investeringar på aktiemarknaden gett 7-10 procent per år i avkastning. Det finns ingen annan sparform som slår det över tid. Särskilt inte bankränta i tider med minusränta.

Men investeringar på aktiemarknaden innebär också risker. Lär dig mer innan du börjar investera i aktier.

I Investeringsboken får du ta del av proffsens bästa tips om aktier och fonder.

Boken är en guide till ekonomiskt oberoende och en inspirerande och praktisk vägledning till ett mer professionellt förhållningssätt när det gäller placeringar i aktier och fonder. I boken möter du professionella investerare, experter och framgångsrika privatpersoner.

Lär av professionella investerare som Henrik Didner, Ann Grevelius och Simon Blecher som har slagit index i många år trots att experterna säger att det är omöjligt. I boken möter du också de legendariska investerarna Kristoffer Stensrud, Laszlo Szombatfalvy och Warren Buffett.

Inspireras av framgångshistorien om Aktiestinsen, Lennart Israelsson, som sedan pensionsdagen tjänade ihop 150 Mkr på börsen. Och läs om hur det gick till när Ragna Norgren slutade sitt arbete som pilot och började investera i aktier på heltid. Numera försörjer hon sig på börsen och driver bloggen Finansmamman.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>