UA bokförmån

Investeringsboken – din guide till ekonomiskt oberoende

Investeringar på börsen är det i särklass bästa sättet att bygga en förmögenhet. I Investeringsboken lär du dig att tänka som de rika och att investera som Warren Buffett. Boken är en guide till ekonomiskt oberoende och en inspirerande och praktisk vägledning till ett mer professionellt förhållningssätt när det gäller placeringar i aktier och fonder. I boken får du ta del av de bästa tipsen från professionella investerare, experter och framgångsrika privatpersoner.

Lär av professionella investerare som Henrik Didner, Ann Grevelius och Simon Blecher, som utsågs till Årets stjärnförvaltare 2013 och som har slagit index i många år trots att experterna säger att det är omöjligt. I boken möter du också de legendariska investerarna Kristoffer Stensrud, Laszlo Szombatfalvy och Warren Buffett.

Inspireras av framgångshistorierna om Aktiestinsen och Robert Gustafsson, vilka båda har tjänat mer än 100 miljoner kronor på börsen. Och läs om hur det gick till när Ragna Norgren slutade sitt arbete som pilot och började investera i aktier på heltid. Numera försörjer hon sig på börsen och driver bloggen Finansmamman.

 

Som medlem i Unga Aktiesparare köper du ett personligt signerat exemplar av Investeringsboken till de förmånliga priset 150 kronor + frakt 49 kronor inklusive moms. Skicka din beställning via e-post: anders[at]andersstrom.com och uppge namn, adress och e-postadress så skickar jag boken till dig.

En reaktion på “UA bokförmån

 1. Johannes Ahlgren

  Hej
  Jag skulle gärna vilja ha din bok. (Investeringsboken)
  Adress: Ringåsvägen 18
  Postnummer: 286 35 Örkelljunga
  Jag är även medlem i Unga Aktiesparare.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>